2010-07-27

Folkpartiet har fått ännu en SD-sympatisörFolkpartiet i Malmö har nu inte bara en valkandidat som vill samarbeta med SD, utan två enligt Sydsvenskan idag. Bloggen Muslimska Friskolan berättade tidigare om folkpartisten Charlie Levin :
Idag väljer Sydsvenskan att också skriva om Levin. Allan Widman som är folkpartiets ordförande i Malmö är ursinnig över att både Bjarne Kragh och Charlie Levin vill regera med SD. Widman skulle läxa upp Kragh. Idag säger Widman att han även ska läxa upp Levin.

Men det är ju Widman som hela tiden vetat om att Kragh och Levin på sina bloggar är positivt inställda till SD och negativa till Widman och folkpartiets invandringspolitik. Först när media pressar Widman låtsas han läxa upp sina partikamrater, som han tidigare inte haft något emot:


"Charlie Levin , som liksom Bjarne Kragh står långt ner på listan, riktar kritik mot Allan Widman, FP:s ordförande i Malmö, för att han säger nej till samarbete med SD."

" – Jag ska ha ett samtal med den här Charlie Levin, jag vill veta om det här är ett utslag för samsyn med SD"


Källa, Sydsvenskan sidan C3 tisdag 27 juni 2010:
I
I


Läs Charlie Levins debatt mot sin ordförande Allan Widman i invandringsfrågan:


Charlie Levin positivt inställd till SD-ledare:
I
I
Charlie Levin om varför skåningar drabbats hårdast av invandringen, som Levin vill göra till valets stora fråga:


Läs även Sydsvenskans artikel om malmöfolkpartisten Bjarne Kragh och hur sverigedemokraterna på riksnivå nu fått upp ögonen för artikeln:
I
I

Inga kommentarer: