2010-07-28

Religionslärare på muslimsk friskola frias från våldtäkt på förståndshandikappad"Religionslärare frias från våldtäkt i hiss

Den lärare som varit misstänkt för en våldtäkt på en funktionshindrad kvinna i Lunagallerian frias. Dock medger han att sexuella handlingar genomförts.

SÖDERTÄLJE. Det var den 12 maj i år som en påstodd våldtäkt ägde rum i en hiss i Lunagallerian i Södertälje Centrum. Mannen - som är lärare vid en religiös friskola i en söder om Stockholm - ska ha haft sexuellt umgänge med en psykiskt funktionshindrad kvinna."


Källa, Nyheter24 onsdag 28 juli 2010:"Där ska mannen, som är lärare vid en religiös friskola i ­Söderort, ha haft sexuellt umgänge med en psykiskt funktionshindrad kvinna. Mannen har med­gett att de genomfört olika sexuella handlingar i hissen, men kvinnan hävdar att hon blivit utsatt för en våldtäkt.

– Det är en bra dom. Ord står mot ord och det finns ingen stödbevisning som ­visar att hennes version är mer värd än hans version, ­säger mannens advokat Dennis Harding."


Källa, Länstidningen Södertälje onsdag 28 juli 2010:


Domen avkunnades vid Södertälje tingsrätt:


Den friade mannen är religionslärare på en muslimsk friskola, troligtvis på nära avstånd till Skärholmen, säger den friade mannens advokat idag till bloggen Muslimska Friskolan.

Inga kommentarer: