2010-07-01

Kriminell socialdemokrat i skattenämnden


Bloggen Politiskt Inkorrekt berättar om en kriminell socialdemokrat som förekommer i belastningsregistret för bland annat narkotikasmuggling. Socialdemokraten är från Iran och sitter i skattenämnden. Den kriminelle socialdemokratiske politikerns tre söner förekommer alla i belastningsregistret. En av sönerna mördades för två år sedan. Fadern fortsätter sin kriminella bana genom att förtala andra socialdemokratiska iranier och peka ut iranier som spioner.


Märkligt nog riktar sig den kriminelle socialdemokraten mot andra iranska socialdemokrater, till exempel en nämndeman. Den kriminelle socialdemokraten angriper även präster och en socialdemokratisk partikollega i riksdagen. Den kriminelle socialdemokraten använder sitt närradioprogram och kulturförening för förtal av andra socialdemokrater. Kulturföreningen har avslöjats för bidragsfusk.


Media har skrivit om den kriminelle socialdemokraten flera gånger, men inte hans attacker mot andra iranier eller hans socialdemokratiska partikolleger.


"Region Skåne

Mandatperiod: 2007-01-01 -- 2010-12-31

Nominerade till Malmö2 07 Skattenämnd vid Skattekontor 2 i Malmö07

Sida: 32

Datum: 2006-12-12

Andersson Anna, Malmö (s) Ledamot
Holmgren Leif, Malmö (s) Ledamot
Persson Tommy, Malmö (s) Ledamot
Wallander Stig, Malmö (s) Ledamot
Nilsson Curt, Arlöv (s) Ledamot
Wandegren-Heinegård Anna-Greta, Lomma (s) Ledamot
Delfin Niklas, Oxie (s) Ledamot
Abazi Salihe Salihu, Malmö (s) Ledamot
Lavin Laila, Malmö (s) Ledamot
Landin Dan, Tygelsjö (s) Ledamot
Mosavi Karim, Malmö (s) Ledamot
Pettersson Kaj, Malmö (s) Ledamot
Blondell Lennart, Limhamn (s) Ledamot"


Källa, sidan 32:


Läs om den kriminelle socialdemokraten som sitter säkert tack vare att hans parti inte vågar avslöja honom. Frågan är varför de socialdemokratiska väljarna känner sig trygga med en narkotikasmugglare som företräder deras intressen i skattenämnden?Inga kommentarer: