2010-07-27

Socialdemokrat anmäler socialdemokrat till JK


"Politikern Nima Gholam Ali Pour har anmält programmet Radio Navid Iran för påhopp mot Palestina."

Källa, Sydsvenskan sidan C3 tisdag 27 juli 2010:


Sydsvenskan berättar vidare i artikeln att Nima Gholam Ali Pour är socialdemokratisk politiker i malmöstadsdelen Fosie. Justitiekanslern, JK, ska utreda radioprogrammet för hets mot folkgruppen palestinier.


Den som sänder Radio Navid Iran heter Karim Mosavi och är socialdemokratisk politiker i skattenämnden i Malmö:

Se sidan 32:


Ansvarig utgivare för Radio Navid Iran är dock Karim Mosavis son, Omid Mosavi.


Bakom Radio Navid Islam står Iranska föreningen i Malmö. Den vräktes för att den inte betalat hyran till Malmö fritidsförvaltning, vilket talesmannen Karim Mosavi utpekas för i Skånska Dagbladet 27 augusti 2009:Artikeln om den vräkta Iranska föreningen och Karim Mosavi har mystiskt försvunnit från Sydsvenskan efter att den publicerades 28 augusti 2009. Här är den cashade artikeln:Den anmälande socialdemokratiske politikern är alltså iranier och den anmälde socialdemokratiske politikern är också iranier. Båda från Malmö. Hur ska man förstå detta?


"Mosavi har i sina program bland annat sagt att både Nima Gholam Ali Pour, ersättare i Fosie stadsdelsnämnd samt Nahid Biglari, ledamot i stadsdelsfullmäktige Limhamn/Bunkeflo jobbar för den islamiska republiken Iran."


Källa, bloggen Politiskt Inkorrekt 30 juni 2010. Här återfinns hela den socialdemokratiska fejden mellan iranier i Malmö:


Läs mer här:"För ett tag sedan hade vi någon som började propagera för Ahmadinejad i närradio."

har jag anmält en av dessa närradion till justitiekanslern för hets mot folkgrupp. Jag har anmält ”Radio Navid Iran” som tidigare också hette ”Radio Rangarang” för hets mot folkgrupp. Denna radio leds av iranska monarkister som av tradition är israelvänliga. Deras radio är en orgie av Palestinahat där folk bara ringer in och förolämpar Palestina. Bara för att denna hets mot en folkgrupp sker på det persiska språket så betyder det inte att det kan fortgå.

Jag tror att lagen om hets mot folkgrupp är viktigt för att hatet inte ska sprida sig. Men nu sprider den här iranska närradion hatet mot palestinier på persiska."


Källa, Nima Gholam Ali Pours blogg Nima från Iran torsdag 22 juli 2010:


Inga kommentarer: