2010-07-24

Folkpartist vill stänga Malmös muslimska friskolor"Malmö Kommun måste genast sätta stopp för de religiösa friförskolorna som motverkar integrationen. Skolverket utfärdar tillstånden för grundskolorna men när det gäller förskolorna är det helt upp till kommunen att avgöra.

Malmö borde föregå med gott exempel och dra in samtliga tillstånd till religiösa friskolor ögonblickligen som en markering mot att sortera människor efter religion och etnicitet. Socialdemokraterna säger sig vara helt emot religiösa friskolor men samtidigt tillåts dem i de flesta S-märkta kommuner idag.

Det är avgörande för mångfalden för eleverna att blandas med personer från olika bakgrunder. De religiösa friskolorna och förskolorna motverkar det och stärker barnen i en annan identitet än den gemensamt svenska."

Källa, malmöfolkpartisten Charlie Levins blogg 17 juli 2010:


"När jag växte upp i Malmö på 90-talet var det vanligt att flickor i skolan kom hem (oftast i mitt på höstterminen) med en slöja efter ett återbesök i hemlandet. De var absolut inte många, men det skedde varje sommar. Bläddrar man idag igenom en skolkatalog över några av Malmös skolor idag möter man majoritet muslimska flickor i skolklasser - 5-6 åringar och upp till tonåren som bär slöjor. Man måste fråga sig, vad är det för föräldrar som ser sina små barn som sexualobjekt vars hår måste täckas för att inte attrahera män?"

"Anledningen till att majoriteten av muslimska barn i vissa av Malmös skolor bär slöja förklaras bara av hederskulturen. Flickor påtvingas slöjan för att inte släktingar eller bekanta ska ifrågasätta föräldrarnas heder. En naturlig förlängning av hederskulturen leder till våld - i värsta fall mord. För oss som växt upp i den mångkulturella skolan är det en självklarhet, för rikspolitiker och media har inte budskapet ännu gått in. Hederskulturen är sprungen ur religionen, den allra vanligaste anfadern är islam"

Källa, artikel av folkpartisten Charlie Levin i Newsmill 15 juli 2010:


På sin valaffisch säger sig Levin vilja stoppa menlösa multi-kulti-projekt samt en dyr och misslyckad invandrarpolitik:


Charlie Levin bor i Gamla staden i Malmö:


Om folkpartisten Charlie Levin:


"För de föräldrar som går så långt som att hålla sina barn hemma från skolan för att de ska prata om kondommer lär inte steget att välja islamiska (eller andra trosinriktade) skolor vara långt. I en sådan skola kan sexualundervisning relativt skymt ges på ett sätt som knappast bottnar i den värdegrund vi gemensamt beslutat om."

"Björklund och Sabuni låter det dock vara fritt fram att dela upp pojkar och flickor i de fall skolorna kan och vill. Det undergräver utspelets trovärdigheten då det redan är en realitet på många mångkulturella skolor idag."

Källa:


Charlie Levin försvarar dansk invandringspolitik framför svenska folkpartisters utpekande av danskar som rasister:


"Skåningar har mer än andra fått ta smällen av en oansvarig och dyr invandrarpolitik helt avsaknad av värdighet för de som kommer hit.

Det är också skånska skattebetalarna som fått ta smällen och lidit av effekterna av brottsligheten och våldet som följt av att Sverige kapitalmisslyckats med att lära sina imigranter språket och se till att de kommit i arbete och fått ta del av samhället.

Det är upp till oss i folkpartiet att stå upp och erbjuda samma lösningar som våra systerpartiet i Danmark och Nederländerna."

"Jag manar alla jordnära och oberoende folkpartister att organisera sig och få ut budskapet att det får vara nog! Smärtgränsen är nådd i invandrarpolitiken. Låt oss göra det till valets stora fråga!"

Källa:


"När jag själv för ett halvår sen deltog i SVT-programmet "Debatt" delade jag och två Stockholms-moderater taxi med Malmö-profilen för SD, Sten Andersson - en rejäl och trevlig person och hade en avslappnad pratstund tillsammans.

Hemma i Malmö hade en högt uppsatt S-politiker som deltog i programmet försökt få FP's kommunalråd att tro att jag var sverigedemokrat."

"Åkesson som person beskrivs av många väl insatta källor som den mest jordnära och sympatiska svenska partiledaren, rent privat."

Källa:


"Att utan medicinska grunder subvetionera omskärelser på små pojkar med skattemedel är omoraliskt.

Både mot skattebetalarn men också mot pojkarna vars kön blir vanställda för livet pga religiösa påbud.

Att man på både liberalt och borgerligt håll lagt sig och låtit Capio närsjukvård skrida till verket med utförandet är beklagligt."

Källa:


"Syrien tog ikväll beslutet att förbjuda burka och niqab på offentliga platser såsom universitet eftersom det inte är förenligt med den akademiska etiken. Ett steg i rätt riktning som påvisar den direkta motsatsen till vad t.ex DN's ledarsida okunnigt vräkte ur sig imorse om att länder kring mellanöstern skulle bli mer konservativa om Europa sätter ner foten."

Källa:


Inga kommentarer: