2010-07-05

Islamic Centers integrationspräst till Franska rivieran


Ann Lidgren är integrationspräst i Malmö. Hon är ordförande i Malmö Kristna Råd. I det interreligiösa rådet hon ingår i sitter även Islamic Center. Lidgren har flera gånger samarbetat med Islamic Centers kriminella moské, samt åkt utomlands med Islamic Center. Hon har beskyllt Svenska kyrkan för att de inte rensat ut främlingsfientliga präster:


Nu lämnar Ann Lidgren Malmö för ett lyxliv på Franska rivieran i fem hela år. Notan får Sveriges kyrkoskattsbetalare stå för. Efter att ha misslyckats totalt med integrationen i Malmö har hon belönats med en tjänst i solen på planetens lyxigaste paradis. Under Lidgrens år som integrationspräst i Malmö har integrationen försämrats, massarbetslösheten brett ut sig, stenkastning mot blåljusyrken exploderat, hatbrott mot judar fördubblats och utanförskapet på Rosengård ökat med bidragsberoende. Men det flyr nu Ann Lidgren från:


"Ann Lidgren, Malmöpräst som flyttar till franska rivieran för att bedriva själavård för utvandrande svenskar på uppdrag av Svenska kyrkan.

Varför är det så viktigt?

– Det är klart att man tänker att det är ett lätt liv för utvandrande svenskar på rivieran."

" – Jag har skrivit på ett femårigt kontrakt där jag kommer bli kyrkoherde för församlingen Cagnes-Sur-Mer som ligger strax utanför Nice."


Källa, Sydsvenskan måndag 5 juli 2010:


Hoppas Ann Lidgren inte sliter ihjäl sig med att viga rika svenskar på Franska rivieran. Hon kanske kan hjälpa dem välja rätt dyrt vin till maten också!


Läs bloggposterna om Ann Lidgrens samarbete med den kriminella moskén vid Islamic Center i Malmö:


Inga kommentarer: