2008-07-14

Spiritus Mundi nästlar sig in hos elitenPå nyhetssidan avslöjar Spiritus Mundi nu hur de nästlat sig in med sin islamistpropaganda för skolelever även hos svenske kungen och utrikesminister Carl Bildt, genom dagordningen hos Saudiarabiens ambassadör och prins:

"Spiritus Mundi på UD med Prins Salman

Prins Salman Bin Abdulaziz Al Saud, guvernör i Riyadh, besökte Sverige nyligen under tre dagar med möten med bl.a. H.M. Konung Carl XVI Gustaf, utrikesminister Carl Bildt och landshövdingen i Stockholms län Per Unckel. På prinsens dagordning stod bl.a. samarbetet mellan Spiritus Mundi och Utbildningsdepartementet i Saudiarabien.


Besöket genererade mycket för relationerna mellan Sverige och Saudiarabien på flera olika sätt. Spiritus Mundis fortsatta samarbete med att skapa mötesplatser för barn och ungdom är något som samtliga involverade är mycket glada och stolta över.


Med på besöket fanns även Prins Bandar bin Salman Al Saud, Prins Salmans yngste son, som även deltog i aktiviteter med de svenska barnen i Riyadh under Spiritus Mundis besök där under april och maj. Prins Bandar är en duktig fotograf som aldrig missar ett tillfälle att fotografera då hans tar emot besök av statschefer eller inviger konstutställning av och med svenska och saudiska barn.

Spiritus Mundi fanns med bland de inbjudna under tillställningar på Tessinska palatset, på UD och under den nytillsatte saudiske ambassadörens lunch med Prins Salman. Samtalen om hur viktigt det är att låta barn hjälpa oss vuxna att skapa relationer för en bättre framtid hade en framskjuten plats på agendan."


Källa, Spiritus Mundis nyheter juli 2008:


Leffe har på sin blogg avslöjande citat och kommentarer om politikers syn på Spiritus Mundi:

Inga kommentarer: