2010-06-09

Muslimskt skottdrama i Malmö


Allt tyder på att det var muslimer inblandade i de båda skottdraman som utspelade sig i Malmö idag. Bloggen Muslimska Friskolan var på plats. Bergsgatan spärrades av upp till Claesgatan. Poliser fick dirigera om trafiken. Polisens avspärrningstejp stängde in flera bilar från Inter Grill, förbi porrfilmshandeln och kebabstället Malmö Dönner tills nästa kvarter började. I mitten ligger växlingskontoret med gula skyltar på bilden ovan.
Folk i butiker längre bort arbetade på utan att veta vad som hänt. Utanför avspärrningarna stod fullt av muslimer som arbetar eller besöker butikerna. Stora skaror ur folkmässan stod helt stilla för att beskåda trafikkaoset. De hade läst på Sydsvenskan.se om skottlossningen och tagit sig dit. Strax efter klockan 18 släpptes trafiken på igen då Bergsgatan öppnades:


"Enligt en källa är den man som blev skjuten i ansiktet och i magen på Bergsgatan en före detta ledargestalt i det numera nedlagda kriminella gänget Lion family."

"Direkt efter skottlossningen på Bergsgatan åkte polispatruller till Ramels väg och tog in folk som kunde ha med skottlossningen att göra till förhör."


Källa, Trelleborgs Allehanda onsdag 9 juni 2010:


Lion Family kom från Rosengård och Ramels väg ligger på Rosengård, vilket gör skottdramat till ett i stora delar muslimskt skottdrama.


Läs mer om det muslimska skottdramat:Inga kommentarer: