2010-06-25

Studieguiden från Uppsalamoskén avslöjas


Studieguiden som höll i det kontroversiella skolbesöket Tiundaskolan gjorde i Uppsalamoskén heter som tidigare avslöjat Farhad Abdi. Då jämförde han homosexuella med incestförhållanden. Men vad har gymnasieläraren Farhad Abdi för åsikter om annat? Se hans kommentar nedan där han försvarar muslimska barnäktenskap och talar om sionistpropaganda. Vidare tar han foton på en förintelseförnekare som sprids på en välkänd islamists blogg:


"Re: [muslimnytt] Bortgifte i Botkyrkat

orsdag 11 juni 2009 16.55

Från:”Farhad Abdi

Lägg till avsändaren i Kontakter


Wa alaikomos salaam, Jag tycker att det är överdrivet. Jag tycker inte att du ska sända såna här email som för det mesta är sionistpropaganda för att visa hur hemsk islam är. Enligt shafi’i skolan kan en ung flicka bli bortgift. En ung flicka eller pojke kan inte själv veta vad som är det bästa eftersom de är så unga, därför måste föräldrarna hitta en lämplig partnet till dem. Det är detta som sionisterna kallar tvångsgifte. Jag tycker inte att vi på forumet ska sprida sånt här med all respekt till min vän Firooz.

salaam"


Källa, bloggen Nordic Dervish juni 2009:När den kände islamisten Mohamed Omar vill förneka förintelsen och går till angrepp på judar, så blir han fotograferad av ingen mindre än Farhad Abdi:


"Förintelsen är en avgud" - Israel Shamir"

"Den sionistiska tidskriften Expo kallade honom på sitt sedvanliga sätt för ”antisemit” eftersom han vågade avslöja obehagliga fakta.

Man försökte tysta ner honom, men det har, föga förvånande, misslyckats. I Frankrike gick den judiska lobbyn ett steg längre och genomdrev ett regelrätt förbud mot boken."

"Skrivet av Mohamed Omar"

"MO: Bör det vara tillåtet att kritisera den sionistiska versionen av Förintelsen?

IS: Mer än så, jag tycker det är en plikt att göra det. Jag tycker att det är varje muslims och kristens plikt att förneka Förintelsen, att förkasta denna trosföreställning, precis som Abraham och Moses förkastade avgudarna. Varje person som bekänner sig till Gud borde förneka Förintelsen. Jag tycker det är mycket allvarligare att människor förnekar Gud, eller hur?

MO: Idag har till och med påven gått ut och krävt att man ska tro på Förintelsen.

IS: Det är fruktansvärt. Det finns bara en Gud, Förintelsen är en avgud. Jag vägrar att dyrka Förintelsen.

Stockholms moské, Medborgarplatsen, den 10 augusti 2009

Foto: Farhad Abdi"


Källa, Mohamed Omars hemsida augusti 2009:Foton på detta möte med antisemitiska uttalanden och förintelseförnekare, tagna av Farhad Abdi:


Farhad Abdi försvarar muslimska ungdomar som gifts bort av sina föräldrar. Farhad Abdi talar om sionistpropaganda. Farhad Abdi tar glatt foton på islamisten Mohamed Omar. Farhad Abdi tar foton på en förintelseförnekare. Farhad Abdi jämför homosexuella med incestförhållanden.


Är det en sådan studieguide som Uppsalas högstadieelever ska få fortsätta möta när de tvingas på studiebesök i Uppsalamoskén och får be till Allah samt sätta på sig slöjliknande huvor? Hur ska det gå när denne studieguide arbetar som gymnasielärare och får judiska elever i sin gymnasieklass?


Läs alla bloggposter om som ger bakgrunden!

Inga kommentarer: