2010-06-19

Sveriges sista regent


Kronprinsessan Victoria är sannolikt Sveriges siste regent. Svenska folket som röstar på de sju riksdagspartierna tror blåögt att det är svenskarna som själv kan rösta och bestämma hur länge de vill ha kvar monarkin. Då glömmer svenskarna att under Kronprinsessan Victorias livstid hinner muslimerna demografiskt att komma i majoritet.

Muslimer har krävt att tradition efter tradition i Sverige avskaffas. Så inom fyrtio till femtio år kan det komma krav på att monarkin avskaffas liksom skolavslutningar i kyrkan. Den svenska monarkin kanske kränker muslimer i framtiden. Eller så hamnar muslimer demografiskt i majoritet i riksdagen, där de demokratiskt kan avskaffa monarkin för att den inte står i Koranen.

Landet kanske inte får heta Sverige längre, då det liksom svenska flaggan, nationalsången och svenska traditioner kan anses kränkande. Visst är det underbart och en kittlande tanke att republikanerna får rätt till slut. Att veta att kronprinsessan Victoria som vigts idag, kan vara Sveriges siste regent, innan islam flyttar fram positionerna.

Kronprinsessan Victoria har redan tjuvstartat sin anpassning till islam då hon tvangs bära slöja i Abu Dhabi:Ett stort grattis till Sveriges siste regent kronprinsessan Victoria !

Hipp hipp hurra!!!


Läs mer om Sveriges siste regent:

Inga kommentarer: