2010-12-14

SD om muslimska friskolor i Expo


"Hets mot muslimer på nätet

2010-12-14

Efter självmordsattacken i Stockholm florerar hetsande kommentarer mot muslimer på internet och på nazistiska forum rustar man för krig. Samtidigt kräver en riksdagsledamot för Sverigedemokraterna att invandringen från muslimska länder skall stoppas.

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth skriver i en artikel, som han publicerat på sin hemsida, att han inte förvånas över självmordsattentatet i Stockholm, eftersom det ligger i islams natur. Ekeroth anser att Sverige ska stoppa all invandring från muslimska länder, stänga och förbjuda alla muslimska friskolor samt stoppa alla byggen av moskéer. Ekeroth föreslår även att skolorna ska det drivas en informationskampanj mot islam."

Källa, Expo tisdag 14 december 2010:


"Det är dags att Sverige tar problemen med islam på allvar. Ett stopp för invandringen från muslimska länder, förbjudande av muslimska friskolor, stopp för nybyggnation av moskeér, hårdare kontroll och övervakning över redan existerande moskeér samt en informationskampanj om islam och dess brott mot mänskligheten, som bör införlivas i skolundervisningen, ser jag som som ett minimum för att kunna bemöta både den våldsamma och lagliga islamiseringen."

Källa, Kent Ekeroths blogg måndag 13 december 2010:


Inga kommentarer: