2010-12-10

Skolinspektionen på oanmäld inspektion i muslimska Römosseskolan


"Skolinspektionen inspekterar islamistiska Römosseskolan

MUSLIMSK FRISKOLA I riksdagen sitter somaliern, och enligt oss islamisten, Abdirisak Waberi för moderaterna. Men han är också rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Gårdsten i Göteborg. En alert läsare har skickat oss hela artikeln med dagens datum där Skolinspektionen nu granskar skolan efter en anonym anmälan. Normalt sett lägger vi inte upp hela artiklar men i detta fallet har GP inte publicerat den alls på nätet varför vi bifogar den i sin helhet.

Klicka upp eller spara ner den:

PI har skrivit om denne man otaliga gånger. Väl värt att relatera till två tidigare poster. I den ena framträder han i SVT-dokumentären ”Slaget om muslimerna” och i den andre talar han ut vid en intervju om hans inställning till kvinnor vs islam.

Det bör också noteras att skolan delar utrymme med en ”källarmoské”, i princip ett kalt rum med branddörrar. Det var här som flera muslimer hölls i schack när polisen eftersökte en av de nu friade terrormisstänkta tidigare i höst."


Bloggpost hämtad från bloggen Politiskt Inkorrekt fredag 10 december 2010:


Den klickbara artikeln publicerades i Göteborgspostens pappersupplaga fredag 10 december 2010:


Anmälningen i Göteborgspostens artikel mot Waberis dubbelarbete i Römosseskolan, emanerar från att läsare följt uppmaningen på bloggen Muslimska Friskolan 28 oktober 2010:
I
I
Alla bloggposter hos Muslimska Friskolan om Römosseskolan:

Inga kommentarer: