2011-04-10

Aldebe skriver om Islamic Centers imam i Svenska kyrkanIgår lördag 9 april 2011 skrev Mahmoud Aldebe om Islamic Centers imam Mukhiddine Shirinov. Shirinov har tagit anställning i Svenska kyrkan. Aldebe berättar på Arab Nyheter att han tror orsaken är att imamer har en för låg lön i moskéer:


"Islamic Center i Malmö grundades 1982 och har expanderat på senare tid och la till skolbyggnaden och minareter och utsatts för flera rasistiska incidenter, bland annat försöker bränna och resulterade i förbränning av skolan helt."


"Genomföra frikyrkor och den lutherska kyrkan har ett väl utformat system. Att evangelisera flyktingar som utvisas från Sverige efter myndigheterna vägrade att ge dem uppehållstillstånd och använda kyrkorna vapen dialog med muslimerna för att få muslimska ungdomar avvikande religiösa i kyrkan och för detta har det varit anställa några av de imamer på bekostnad av kyrkorna att kasta aska Eye och vissa källor säger kyrkan en mer än 1500 människor Muslimer av båda könen Tnasroa under det senaste decenniet för att få uppehållstillstånd i Sverige. Och motiverade imam i en moské Stockholms samarbete med kyrkan att det är för dialog och kommunikation med ungdomar och avvikande religiös Malmö moské men kunde inte motivera utbetalning av ett stipendium från framsidan av de äldsta missionär organisation baserad i Sverige och inbördes."


"Den lägsta inkomsten per capita redovisas. I Sverige är det som tas emot av imamer sändebud som har kontrakt med dem eller islamiska föreningar i Sverige, där den genomsnittliga inkomsten inte överstiger framåt för 10 000 kronor och denna situation är att vända en negativ inverkan på deras skull. Därför anser vi några av dem tar till kyrkorna att hyras som hände i Malmö och Stockholm."


Mahmoud Aldebe Hagalundsgatan 39, 6tr

169 66 Solna

Mobil: 0046763272536

Googleöversättning från arabiska till svenska:Inga kommentarer: