2011-04-08

Arab Nyheter kritiserar Islamic Centers imam i Svenska kyrkan"Malmö: en ny skandal att skaka imamer kyrkorna kyrkan!

Arab Nyheter - Stockholm

7-4-2011

Ny skandal skakar kyrkan, och den här gången den svenska staden Malmö, där kyrkan tidningen avslöjade den 7 april att det hade utsett en imam absolut sekretess på sin personal för två år sedan och omfattar kyrkans missionär i peer lönen för den imam som arbetar i en moské i Malmö. Imam Mohiuddin Hirinov funktioner dialog, som hyrt på grundval av Imam Osman Tawalbah.

Den här gången verkade lukten av evangelisation och att dölja nyheter om utnämning av och vad man ska säga predikanter och imamer i Sverige på exponeringen av den här historien, vilket visade bokstavligen och lämnade föräldern att inte Ikzbna shejker i Islamiska förbundet i Sverige, som undviker att tala med media om vad som händer är det som driver projekt dialog religioner bakom kulisserna!? ! !"
Googleöversättning från arabiska till svenska:Artikeln handlar om att Svenska kyrkan i Malmö anställt Islamic Centers imam Mukhiddine Shirinov. Men i motsats till när Svenska kyrkan i Stockholm anställde imamen Othman Tawalbeh, så mörkade Svenska kyrkan i Malmö anställningen av Shirinov för att undvika kritik:Arab Nyheter - مالمو :فضيحة جديدة لائمة الكنائس تهز الكنيسة ! - [ Översätt den här sidan ] för 18 timmar sedan - Den reaktionen fick däremot inte Västra Skrävlinge församling i Malmö när man för två år sedan anställde imamen Mukhiddine Shirinov. ...www.arabnyheter.com/ar/index.php?option=com_content&task...


Inga kommentarer: