2009-12-02

SÄPOs förhör med muslimerCity Skåne avslöjade tisdag 1 december 2009 på sidorna 6 och 7 hur typisk kontakt, förhör, desinformation och utbyte sker med muslimska personer som ska pressas på uppgifter av SÄPO:Idag följer Helsingborgs Dagblad upp historien om hur SÄPO arbetade med muslimen Mahmoud El-Doukhi. Journalisterna gör allt de kan för att avslöja SÄPOs arbetsmetoder och förstöra organisationens möjligheter att bekämpa islamistisk terrorism:"LANDSKRONA. I arbetet mot terrorism har Säpo åtminstone i ord strävat efter större öppenhet. Bland annat har man berättat om de förebyggande så kallade dialogsamtal som Säpo har med unga män som tros vara på väg in i extrema islamistiska rörelser.


När det gäller fall med direkta brottsmisstankar är det svårare att få information om hur Säpo agerar. Därmed är det svårt att bedöma fullt ut vilket ansvar Säpo har haft under Mahmoud El-Doukhis resa till Libanon. Är det till exempel som Säpoman Ulf reser till Libanon med Mahmoud, eller arbetar han på någon annans uppdrag då? Och är det danska Pet eller Säpo - eller någon helt annan - som har haft ansvaret för fallet?"


Källa, Helsingborgs Dagblad onsdag 2 december 2009:"Säpo vägrar kommentera fallet med Mahmoud El-Doukhi som fängslades i Libanon i våras. Och säger att det inte ska ses som ett tecken på deras inblandning. Men Helsingborgs Dagblad och City kan styrka Säpos delaktighet på flera sätt."

Källa, Helsingborgs Dagblad onsdag 2 december 2009:"LANDSKRONA. Malmöbon som var registrerad som ägare till den Toyota säkerhetspolisen använde, förnekar att han skulle vara Säpo-anställd eller anlitas på annat sätt av dem. Han säger att han arbetar på en biluthyrningsfirma och bara har lånat ut den till Säpo."

Källa, Helsingborgs Dagblad onsdag 2 december 2009:"Sex danska pass som misstänks vara i händerna på terrorister. Det kan vara förklaringen till att Landskronabon Mahmoud El-Doukhi fängslades i Libanon. HD och City har kartlagt händelseförloppet som tog sin början inför tennismatchen mellan Sverige och Israel, och slutade med ett möte där Mahmoud av Säpo förbjöds berätta vad han fått veta."

Källa, Helsingborgs Dagblad tisdag 1 december 2009:Båda tidningarna Helsingborgs Dagblad och City Skåne ingår i Sydsvenskans konglomerat som vill islamisera Skåne. De bryr sig inte alls om att de rotar i SÄPO-medarbetarnas polistaktik och äventyrar säkerheten för framtida operationer. SÄPO är i vägen för Sydsvenskans, Helsingborgs Dagblads och City Skånes islamiseringskampanj att göra Skåne till säte för muslimska terrorister.


Relaterade artiklar tidigare 2009 om Mahmoud El-Doukhi:

Inga kommentarer: