2008-01-26

Ful näsaEn vacker ung brunett från Malmö träffade under en semesterresa på en arabisk oljeshejk. Han bjöd in henne till att hälsa på henne. Den medelålders shejken betalade flygresan och väl nere i hans land betalade han hennes rum på lyxhotell där hon frossade i gourmetmiddagar. Efter några månader frågade shejken henne om hon ville bli hans fru.

- Nej, du har för ful näsa, svarade den vackra malmötjejen.

Den medelålders oljeshejken blev rasande och satte henne på närmsta flyg tillbaka till Sverige.


Fler unga tjejer borde ta chansen att ta del av det överflöd som oljeshejkerna roffar åt sig med överpriser på det svarta guldet som västvärlden får betala. Donald Trump erbjöd sig i förrfjol att åka ner och förhandla bättre priser på olja till USA. Trump menar att västvärlden blir lurad.


Bloggen Muslimska friskolan vill uppmana fler tjejer från Sverige att dejta oljeshejker och visa att svenska vackra flickor kan nobba en ful miljardär med oljepengar. Samtidigt öppnar det en möjlighet för tjejer i muslimska friskolor som alltför tidigt planeras giftas bort med kusiner. I stället för att ni växer upp och vet att ni ska gifta er med någon från Rosengård, Bergsjön, Rinkeby eller en kusin med mjölkgetter från hemlandet, varför inte drömma om att en dag som vuxen få kontakt via Internet med en rik oljeshejk? När ni fyller 18 år finns det all möjlighet till ett liv utanför Sveriges förortsgetton. Se det som fördelningspolitik!


Inga kommentarer: