2010-10-06

Den äcklige journalisten Ljungberg i farten igen

Den äcklige journalisten Anders Ljungberg försöker på nytt stänga bloggen Muslimska Friskolan. Han använder samma metod som förut, att hetsa andra personer mot bloggen. På så vis låter han andra ta hand om det hämndbegär han själv har mot bloggen och den avsky han i eget namn uttryckt på internetsidor mot bloggen. Där har journalisten själv skrivit hur han polisanmälts för angreppen. Personerna förstår inte att Ljungberg använder dem mot bloggen, eftersom han inte avslöjar det för personerna han utnyttjar.

Journalisten kommer att polisanmälas, tills den dag han åker i fängelse. Stalkning, ofredande och förtal är inte tillåtet i Sverige. Journalisten har hållit på i flera år. Nya bevismaterial har inkommit från flera håll och vittnen, som polisen får ta hand om.

Ljungberg försöker felaktigt peka ut att bloggen stöder Sverigedemokraterna. Bloggen Muslimska Friskolan är politiskt oberoende, stöder inget parti alls, men skriver bloggposter om samtliga partier, vilket alla som följer bloggen kunnat läsa. Bloggen har både lovordat och kritiserat olika förslag från samtliga partier.

Inga kommentarer: