2010-10-27

Polis utreder livshotande mopedkrock


2010-10-27 19:12, Trafikolycka, Malmö

Trafikolycka, Nydalatorget

En cyklist och en mopedist kolliderar på Nydalatorget. Cyklisten uppges initialt vara medvetslös och förs till sjukhus med ambulans. Mopedisten klarar sig med vad som betecknas som lindriga skador.

Organisation
Polismyndigheten i Skåne

Källa:


"En person ska ha fått livshotande skador, meddelar sjukhuset i Malmö som nu vårdar det två införda."

Källa, dasspappret Sydsvenskan onsdag 27 oktober 2010:


"Enligt uppgift på platsen uppger den förmodade mopedföraren att någon anan kört mopeden som han skulle suttit bak på när olyckan skedde. Polisen kommer nu att utreda olycksförloppet och höra de vitten som sett olyckan."

Källa, PPPress onsdag 27 oktober 2010 med bilder:


Bloggen Muslimska Friskolan var på plats. Ambulans, bårar och polisbil spärrade av hela gångtunneln. Eftersom cyklisten skadades så allvarligt kommer gärningsmannen på moped säkert att hamna i tingsrätten. Ingen vet om cyklisten avlider. Av mediarapporteringen framgår att mopedisten redan börjat ljuga och neka till att han körde. I stort sett samtliga mopedister som kör i gångtunneln har invandrarbakgrund. Ingen kör under 70 km/h. En del kör snabbt efter att de personrånat oskyldiga. Hoppas gärningsmannen får fängelse!


På denna bild syns att den drabbade cyklisten färdades på en svart damcykel:


"Poliserna misstänkte att tonårskillen körde runt på en stulen moped och bestämde sig för att kontrollera honom på Nydalatorget"
"hade ett vapen där. Polisen hittade en kolsyrepistol"
I
Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan torsdag 28 oktober 2010:

Inga kommentarer: