2008-06-02

Ange illegala flyktingbarn!I dagens Sydsvenskan vill Malmös skolkommunalråd Agneta Eriksson (s) förhindra polisen att utföra sitt arbete att leta upp illegala flyktingar och deras barn som gömmer sig:


"Malmös skolkommunalråd Agneta Eriksson (s) välkomnar den förändringen, men kritiserar samtidigt utredningen för att vara motsägelsefull.
– Från utredarens sida föreslår man att de här barnen ska ha osviklig rätt till skola. Då är det en orimlig tanke att polisen i praktiken ska kunna gå in och hämta barn som ska utvisas och att polisen kan bedriva spaning efter de här barnen."


Källa, Sydsvenskan del C måndag 2 juni 2008:


Eftersom dessa personer, barnen och föräldrarna fått avslag på sin asylansökan, har de inget skyddsbehov. De kan alltså tryggt återvända till sitt hemland. Men vill inte för att Sverige har högre välfärd som de vill profitera på. Så länge de stannar i Sverige bryter de mot lagen och är alltså kriminella. Bloggen vill därför uppmana alla lärare vid muslimska friskolor och andra invandrartäta skolor i Sverige att hjälpa polisen i deras spaningsarbete. Skydda inte dessa brottslingar utan lämna schema och adress till polisen:


"Enligt Annica Warngård, kommissarie vid Utlänningssektionen i Skåne, hämtar inte polisen barn i skolan utan att föräldrarna är med.

Däremot menar hon att polisen har rätt att bedriva spaningsarbete, som att begära ut adresser och scheman.
– Polisen är satt att leta efter de här personerna och vi använder de metoder som vi får använda oss av, som att titta i en skolkatalog och ta fram annan öppen information."


Källa:


Inga kommentarer: