2011-11-03

ABF betalar könssegregerande tjejmässa på RosengårdDet socialdemokratiska studieförbundet i Malmö har under höstlovet 2011 vikit sig för islam. För skattebetalarnas pengar låter ABF massvis av småtjejer i slöja prova på aktiviteter där inte pojkar är välkomna. Pojkarna hindras vid dörren på Rosengård. Alla tidningar hakar på och prisar tjejmässan. Till journalisterna svarar besökarna i form av tjejer i tolvårsåldern upp till femton att det är bra och lugnt att tjejerna får vara själva. Ingenstans ställer journalister frågor om tjejerna fått gå på boxningen, dansen eller modegrejen om det funnits pojkar där. Då hade det varit haram. Detta dolda islamiseringsperspektiv utelämnas helt hos media:

"Mässan är ett initiativ från ABF-gruppen "Tjejer i förening" och har utformats och planerats ihop med kommunala aktörer och unga tjejer i Rosengård."

Källa, City Skåne sidan 10 torsdag 3 oktober 2011: http://np.netpublicator.com/netpublication/n71505845


Läs mer om tjejmässan hos islamiseringstidningen Sydsvenskan torsdag 3 oktober 2011: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1569957/rdquoEn-annan-kansla-nar-det-bara-ar-tjejerrdquo.html

Inga kommentarer: