2011-11-11

Studiebesöket på Islamic Center borta från förstasidan"HC EDUCATION

STUDIEBESÖK

Åk 9 har sedan några veckor tillbaka läst om islam och torsdagen den 10 november åker de båda klasserna till Malmö för att göra ett studiebesök i moskén. Genomgångar och diskussioner har varvats med uppgiften "Mythbusters" och nu även ett studiebesök - allt för att skapa en helhetsbild och en god kunskap om religionen.

Under eftermiddagen byter vi ämne och besöker kunskapstivolit på Tekniska muséet, där eleverna får testa på olika fysiska lagar.

Skolan står för bussresan till och från Malmö samt för inträde. Matsäck eller pengar till lunch samt kostnad för stadsbussen i Malmö (JoJo-kort eller betalkort) står eleverna själva för.

Hälsningar
Cecilia & Sandi"

Källa, HC Education i Löddeköpinges hemsida som cashats i november 2011:HC Educations hemsida låg tidigare inlägget om Islamic Center med bild på moskén mitt emellan rubrikerna:

En härlig höstdag ute i Skrylle för våra 7:or.

och

8B och fiskelyckan


Men den som går in på förstasidan upptäcker att texten och bilden om studiebesöket i den stora moskén är borttaget av okänd anledning:Även bilden på Islamic Center som HC Education lagt ut är bortplockad: http://www.hceducation.se/lodde/basgrupper/bilder/malmo_moske.jpg

Men studiebesöket torsdag 10 november 2011 finns kvar under basgruppernas hemsida för klass 9 A: http://hceducation.se/lodde/basgrupper/9a.html

Här är uppgifterna till de två lärarna Cecilia Nordeklint och Sandi Bodenhall som tog sina elever på friskolan HC Education i Löddeköpinge till Islamic Center torsdag 10 november 2011:

Cecilia Nordeklint
Projektledare, So
Tel 0733-657 136
cecilia.nordeklint@hceducation.se http://www.hceducation.se/mentorer/cecilia.html

Sandi Bodenhall
Mentor 7C
Tel 0733-657 171
sandi.bodenhall@hceducation.se http://www.hceducation.se/mentorer/sandi.bodenhall.html

Inga kommentarer: