2011-11-14

ABF serverade arabisk buffé på Sveriges sämsta skola

Kö till buffén och inskrivning på bilden ovan från Rosengårdsskolan.


Det socialdemokratiska studieförbundet ABF intog Rosengårdsskolan. Den är Sveriges sämsta skola enligt Skolverket. ABFs slöjbeklädda kvinnor i det bidragsfinansierade projektet Yallatrappan dukade upp arabisk mat åt minglande personer som inte lyckats lyfta Rosengårdsskolan från avgrunden. Drivkraft Malmö valde Sveriges sämsta skola för sin första nätverksträff:


"Senast uppdaterad 2011-11-14 11.01.

Nätverksträff med Drivkraft Malmö!

Drivkraft Malmö samlas på Rosengårdsskolan för mat, mingel och föreläsning.

På menyn stod arabisk buffé från Jalla trappan och de cirka 60 besökarna trängdes runt buffébordet för att ta del av läckerheterna. När alla ätit sig mätta och mingalt färdigt var det då dags för kvällens gäst Igor Ardoris att ge sin föreläsning på temat motivation, självkänsla och målbilder.

Den 7:e november samlades Drivkraft Malmö för sin första gemensamma nätverksträff. Det var en munter skara med elever, faddrar, mentorer, skolpersonal, företagare och tjänstemän som samlades på Rosengårdsskolan för mat, mingel och föreläsning med Igor Adoris.

Igor Adoris är för många känd genom sin medverkan i tv programmet "Klass 9A". Idag arbetar han som mental tränare med det egna konceptet Själförsvar.

Igor gav en mycket uppskattad föreläsning som uppmuntrade till att ta reda på vad man vill göra och inte fokusera så mycket på vad man inte vill göra."

Källa, nyheter från malmöstadsdelen Husie måndag 14 november 2011:Inga kommentarer: