2008-05-26

Muslimsk förskoleägare skakar gallerÄntligen blir det fängelse för skattebrottslingarna bakom Bismilahi muslimska förskolor för somaliska barn. Nu kan de inte längre finansiera terrorismen hos al-Shabaab i Somalia:


"Fem års fängelse för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott - så lyder tingsrättens dom mot den 40-åriga ägaren till Bismilahis förskolor i Tensta och Rinkeby."

"Fällande domar och fängelsestraff i varierande längd blir det också för tre av de fyra män som stått åtalade tillsammans med kvinnan."

"Ett exempel är att hon uppgett att hon haft en månadslön som motsvarat en årslön på 3,1 miljoner kronor. Men den inkomsten finns inte upptagen i deklarationen."

"Åklagaren Björn Rosenlöf har hävdat att minst 14 miljoner av pengarna förts till Dubai, Addis Abeba och Djibouti genom penningförmedlingar i Rinkeby."


Källa, Svenska Dagbladet måndag 26 maj 2008:


Genom inhibition får dessa somaliska friförskolor med muslimsk inriktning fortsätta sin verksamhet tills regeringsrätten avgör ärendet:

Källa, Svenska Dagbladet måndag 26 maj 2008:


Den somaliska kvinnan sägs vara chockad över fängelsedomen på 5 år. Snarare borde hon skämmas och avstå från att belasta skattebetalarna med att överklaga som hennes advokat nu försöker intala henne:

Källa, Svenska Dagbladet måndag 26 maj 2008:


Hos bloggen I mitt Sverige kan man läsa namnen på de 4 dömda som en gång togs emot av Sverige, men som valde att utnyttja muslimska förskolor för att bedra skattebetalarna:

Den spännande bloggen Ansiktsburka har lyckats hitta en bild från TV3 där förskolechefens somaliska nuna syns:

Den fega Lärarnas Tidning väljer bort att berätta att det rör sig om muslimska förskolor. Tidningen vill inte berätta för Sveriges lärare och lärarkandidater hur det fungerar i muslimska förskolor och muslimska skolor:

Källa, Lärarnas Tidning 26/5 2008:


Fler källor från 26 maj:Inga kommentarer: