2008-09-08

Malmökoranskola på Al-JazeeraBloggen Jihad i Malmö har hittat ett tv-inslag från muslimvärldens Al-Jazeera till en bloggpost:

"Nästa del:
Gangstersafari i Rosengård, Luciano Astudillo,
besök i en islamistisk källarmoské (kan det
rentav vara det statsbidragsfinansierade TUFF ?)"Bloggen Muslimska friskolan har identifierat källarmoskén som en av Islamiska Kulturföreningens tre lokaler de innehaft under 2000-talet på Rosengård. Under en tid hade de alla tre samtidigt med bidrag för ungdomsverksamhet från fritidsförvaltningen och ABF i Malmö. Mellan 6 och 8 minuter in i inslaget ses en koranskola som drivs av ordföranden Ammar Daoud. Just denna koranskola ligger i källaren på Bennets väg 8:
Den svensk som försöker gå ner i källarmoskén blir stoppad redan i entrén av muslimer med långt skägg. Polisen har lokalen under uppsikt. Den anses nämligen förkunna extrem islamism. Till och med andra muslimer på Rosengård är rädda för att gå ner i lokalen. De säger till bloggen Muslimska friskolan att de är rädda att få halsen avskuren om de går ner i islamisternas källarmoské. Av den anledningen har polisen svårt att få någon muslim som vill hjälpa dem spionera på lokalen.
I den miljön går alltså muslimska barn och tonåringar ditlurade i koranskola och lyssnar på farlig islamism. Rosengårdsskolans imam Ali Ibrahim har bjudit in islamisten Ammar Daoud för att fortbilda högstadieungdomar om 11:e september. Se inslaget om koranskolan 6-8 minuter in i inslaget på länken nedan:Inga kommentarer: