2008-09-30

Regeringen undersöker Wilmer XIdag undersökte regeringskansliet sambandet mellan rockbandet Wilmer X och Spiritus Mundis ordförande Henrik Melius. De fann att Spiritus Mundi har Wilmer X basist Thomas Holst anställd hos sig när de besöker islamistdiktaturer i arabvärlden. Följande fångades upp av Sitemeter 30/9 2008:Domain Name: tdcsong.se ? (Sweden)
IP Address: 62.95.69.# (Regeringskansliet)
ISP: TDC Song AB
Location: Stockholm
Time of Visit: Sep 30 2008 5:18:22 pm
Last Page View: Sep 30 2008 5:19:23 pm
Visit Length: 1 minute 1 second
Page Views: 2


Search Engine: google.se
Search Words: wilmer x henrik melius

Om en månad ska Spiritus Mundi för skattepengar från avlidna svenskar inleda ett nytt samarbete med Svenska institutet och islamistdiktaturer:


"Spiritus Mundi inleder ett samarbete med Svenska institutet (SI) och kommer den 8-9 november att hålla i en workshop under SIs program Young Leaders Visitors Program (YLVP). YLVP är ett program riktat till ledande journalister och opinionsbildare från länder i MENA-regionen (Middle East & North Africa) och äger rum mellan den 24 oktober och 16 november.

Årets program syftar till att lägga grunden för en varaktig och ömsesidigt givande relation mellan Sverige och Egypten, Syrien, Libanon, Jordanien och Palestina, genom att stärka och föra samman inflytelserika röster från båda områdena."


Källa, Spiritus Mundis nyhetssida i september 2008:

Svenska institutets hemsida för islamistsamarbetet, som underligt nog inte vill länka till eller berätta om den ökända samarbetspartnern Spiritus Mundi:

Inga kommentarer: