2009-09-22

Massbojkott av islamorganet SydsvenskanNu kan äntligen sydsvenskar svälta ihjäl tidningen Sydsvenskan. Tidningen är med sin okritiska hyllning till islam en del av islamiseringsprocessen i södra Sverige. Resultatet består av importerat kvinnoförtryck, ökad kriminalitet, ghettoisering, massarbetslöshet samt otrygghet. De skånska städernas trygghet faller en efter en.


Jämför med andra sidan sundet där en kritisk hållning till islam resulterar i det motsatta. I Danmark är inkomsterna högre, kriminaliteten lägre, arbetslösheten låg och danskarna blev nyligen utsedda till världens lyckligaste folk.


Så vill inte Sydsvenskan att sydsvenskarna ska ha det. Sydsvenskarna ska islamiseras.


Men det kan sydsvenskarna för första gången sätta stopp för nu.


Det finns ett enkelt sätt att massbojkotta tidningen. Den kostar nämligen inte alls pengar längre. Sydsvenskan har varit så dum att den numera lägger ut hela tidningen helt gratis strax efter midnatt. Ingen behöver mera köpa tidningen. Inte heller skolor, företag eller myndigheter behöver ha en miljöovänlig papperstidning från Sydsvenskan som belastar budgeten.


Kräv på din arbetsplats att pengarna läggs på annat. Men sluta framförallt prenumerera på tidningen själv redan imorgon. För den är helt gratis.


Länk där du laddar ner hela Sydsvenskans papperstidning digitalt varje dag:


Sprid gärna denna bojkott på andra bloggar, insändare, nättidningar och forum!

Läs hur bojkotten spridit sig:

Inga kommentarer: