2010-03-17

Inget riktigt Uppdrag Granskning om Vellinge"Politikerna i Vellinge har under 25 år vägrat att ta emot flyktingar, men helt plötsligt ändrades deras inställning. Officiellt hävdar Vellinges starke man, Göran Holm, att det var ett självständigt beslut.

Men med hjälp av dold bandspelare avslöjar Uppdrag granskning ikväll att lokalpolitikerna tvingades av den moderata partitoppen."


Källa, SVT Uppdrag Granskning onsdag 17 mars 2010:Tänker Uppdrag Granskning även avslöja att flera av de så kallade ensamkommande flyktingbarnen i Vellinge fått sluta i SFI-klassen, för att de avslöjats ljuga om sin ålder och skickats tillbaka till hemlandet? Dessa skäggiga "barn" visade sig vara över 18 år och ljög.

Eller avslöjas ikväll att SFI-klassen får hålla till i en barack i Sundsgymnasiet, efter att protester inkommit att de skäggiga barnen skulle få gå inne på Vellinges fina skola?

Kommer det att avslöjas att alla andra elever fick lämna skolbiblioteket för att de skäggiga barnen skulle vara där? Och då surfade flyktingbarnen på YouTube i stället för att läsa böcker i skolbiblioteket.

Kommer TV att avslöja hur de stackars flyktingbarnen i Vellinge bråkat så att polis måst tillkallas?

Kommer det att avslöjas att de små flyktingbarnen i Vellinge röker, fast att ingen får sälja cigaretter till de under 18 år?

Kommer det att avslöjas att endast två familjer vill ställa upp med familjedaghem i hela Vellinge, när Sydsvenskan påstod att Vellinges majoritet var för mottagande av flyktingbarn?


Inga kommentarer: