2010-03-02

Rosengårds nya stadsdelschef spelar golf och bor i Västra Hamnen"– Att bli stadsdelschef här i Rosengård är ett hedersuppdrag. Jag har jobbat länge i Malmö och jag känner för Malmö, det är min stad, säger stadsdelens nya chef, Eva Ahlgren."

"Och visst är det ett problem att en allt för stor del unga lämnar grundskolan i förtid eller med ofullständiga betyg och visst är det ett problem att ett annat ”samhälle”, de kriminella, gärna rekryterar dessa ungdomar, hävdar hon."

"– Det pratas om misären i Rosengård och visst är stadsdelen speciell men Rosengård är samtidigt både och.

Eva Ahlgren har sex år på sig att förändra bilden.

– Det kan låta som en klyscha men det gäller att se möjligheterna, skulle jag i stället fokusera på problemen kommer jag att drunkna, säger hon."


Källa, Sydsvenskan tisdag 2 mars 2010:Internetartikeln har plockat bort faktarutan om Eva Ahlgren. Den återfinns på sidan C2 i Sydsvenskan tisdag 2 mars 2010:

Bostad: Västra Hamnen

Intressen: Spelar golf


Bild på Eva Ahlgren där hon poserar i Rosengård:Hur tänker sig denna golfspelerska bosatt i Malmös dyraste överklasstadsdel åtgärda rosengårdsskolornas problem? Eller har hon tagit jobbet bara för att få en saftig lön i sex år? Hon har redan varit ansvarig för ett totalt haveri på Rosengårds skolor:


"Det krävdes fyra poliser för att avhysa den avstängda eleven från Värner Rydénskolan."

"Vare sig stadsdelschefen Eva Ahlgren eller vikarierande rektor och biträdande rektor på Värner Rydénskolan vill uttala sig utan hänvisar till barn- och ungdomschefen Jytte Lindborg."


Källa, Sydsvenskan 3 februari 2010:

http://sydsvenskan.se/malmo/article631210/Skyddsombud-kraver-40-nya-larare-i-Rosengard.htmlNamn: Eva Kerstin Ahlgren
Personnummer: 19530327-XXXX
Adress: Barometergatan 74
Postnummer: 211 17
Postort: Malmö


Källa:Här ser ni hur lyxigt Eva Ahlgren bor på bästa havsläge:


Inga kommentarer: