2010-03-10

Studiebesök på Islamic Center mutas med shoppingNu kommer förklaringen till varför högstadieelever inte har något emot studiebesök i moskén vid Islamic Center i Malmö. De mutas med shopping. Från hålan Sölvesborg gjorde högstadieeleverna i Bokelundsskolan studiebesök i moskén måndag 8 mars 2010, som bloggen tidigare berättat:
Men det lärarna lockar eleverna med är shopping i storstaden Malmö, som muta mot att de besöker moskén de är helt ointresserade av. Det framgår av två högstadieelever från Bokelundsskolan i hålan Sölvesborg som var med måndag 8 mars 2010:


"Idag blev det studiebesök till Malmö med klassen. Vi tittade på Synagogan och Moskén. Vi fick sedan ungefär 1,5 h fritt för att "shoppa". Dock hinner man ju inte alls shoppa på den lilla stunden, inte jag och Anna i alla fall xD Så jag och Anna gick bara runt och tittade i affärerna i Triangeln."

Källa:


"Malmö idag, besökte synagogan och moskén. Jätteintressant och trevligt!
Mat på MakkeDonken och shopping på Glitter.
Tycker att vi kan åka till Malmöl varje måndag för dagen gick otroligt snabbt."

Källa:Är det moskén i Malmö som högstadieflickan vill åka till varje måndag eller är det shoppingstaden Malmö? På vilket vis ingår shopping i läroplanen och vilket ämne på högstadiet är 1,5 timmes shopping?


En av eleverna väljer att illustrera sitt studiebesök i Malmö med en bild på shoppingparadiset Triangeln:
Inga kommentarer: