2011-02-19

Hotmejl efter Skånskans artiklar om Jamal El-Haj


"Akta dig‏

Till:
tipsaroger@hotmail.com

2011-02-18

"Det är längre tid vi har stort kontroll på dig !! vi vet var bor du och akta DIG OCH AVSLUTA med dina falsa uppgifter annars vi kommer fram för dig utan en tid gräns och du kommer att betala mycket kostar till dig och dina nära!!!

Idag kom en artikel på skånskadagbladet mot vår kandidat Jemal El Haj!! du har missat att skriva eller du får pengar av S och andra rasistiska S!! du är en person men vi är en miljard i värden det är första och sista brev till dig !!! och AKTA DIG sluta och leka med branden annars du birinner utan att du veta inte idag, nästa vecka eller nästa år eller om 3¨år!! tiden är hemligt och AKTA dig"Bloggen Muslimska Friskolan har regelbunden kontakt med Skånepolisen. Bloggen är inte det minsta rädd för hot. Här aktar sig ingen. Inte ens rädd för att dö. Bloggen Muslimska Friskolan har flera gånger skuggats och bär därför vapen. Den som kommer för nära riskerar sitt eget liv, då bloggen kommer att slå till med full kraft.

Hotmejlet kommer att överlämnas till Säkerhetspolisen, eftersom det anknyter till politiska och islamistiska kretsar.

Bloggen Muslimska Friskolan tillhör och sympatiserar inte med något parti. Inte heller är det Muslimska Friskolan som står bakom något av det som Skånska Dagbladet på egen hand lyckats gräva fram. Sådan talang har inte denna blogg. Det är Skånskans scoop.

Emellertid kommer bloggen Muslimska Friskolan att till polisen framföra hypotesen att ovanstående hotmejl inte alls skrivits av någon muslim eller ens anhängare till Jamal El-Haj. Det är förmodligen fejkat av en svensk. Det syns på hur det är skrivet.

Då hot flera gånger tidigare framförts i samband med att journalisten Anders Ljungberg varit sur på den här bloggen, kommer polisen att ledas in på spåret att hoten kan ha någon sådan anknytning. Tidsanknytningen stämmer även denna gång.

Inga kommentarer: