2011-02-01

Kommun polisanmäler koranlärare


"Danske teenagepiger helt ned til 15 år gifter sig med muslimske mænd. Det viser en ny sag fra Københavns Kommune, hvor en 15-årig pige i sommer giftede sig med en mand midt i tyverne i en moskeVibevej 16 i Københavns Nordvestkvarter.

Manden fungerede som koranlærer ved moskeen, og vielsen skete uden samtykke fra pigens forældre og kun få måneder efter pigen stiftede bekendtskab med islam. Københavns Kommune har nu meldt manden til politiet for at have haft et ulovligt forhold mellem lærer og elev samt for at holde en umyndig person væk fra sine forældre."

"Socialborgmester Mikkel Warming (Enh.) kalder sagen tragisk.

»Imamer, der vier 15-16-årige piger, er nogle skiderikker."

"Formanden for moskeenVibevej nægter ethvert kendskab til vielsen, selv om der findes et bryllupsbillede af parret fra moskeen.

Justitsminister Lars Barfoed (K) tager sagen dybt alvorligt, og han beder nu Familiestyrelsen om omgående at indskærpe over for trossamfundene og de religiøse forkyndere, at reglerne for vielse skal overholdes."

Källa, Berlingske Tidende tisdag 1 februari 2011:


Danska regionalprogrammet TV2 Lorry sänder ett inslag om nyheten ikväll tisdag 2 februari 2011:

"Tirsdag den 1. februar

01-02-11 15.41 af TV2/Lorry

Nyheder I aften laver vi indslag om disse emner:

Koranlærer gift med 15-årig
En lærer fra en koranskoleNørrebro er blevet gift med en dansk 15-årig elev. Københavns Kommune har nu meldt læreren til politiet."

Källa, TV2 Lorry 1 februari 2011:


Inga kommentarer: