2011-02-08

Livskraftig varg viktigare än livskraftig muslimI flera år har den föga betydelsefulla frågan om livskraftig varg tillåtits dominera politiska debatter och media. Utan att frågan varaktigt lösts. Samtidigt är frågan om muslimer tabu i media och i det politiska etablissemanget.


Är det ett större problem med 20 livskraftiga vargar än 500 000 livskraftiga muslimer?
I
Är inavel i vargstammen viktigare än muslimska kusinäktenskap som kan medföra genetiska komplikationer?
I
Är det viktigare att bestämma hur stor vargstammen ska vara än hur stor den muslimska populationen demografiskt kan vara?
I
Om för många vargar kan vara skadligt och ett främmande inslag, kan muslimer vara hur många som helst i Sverige utan att utgöra ett främmande inslag?

Är det viktigare att plantera in några livskraftiga vargar från Ryssland, än att plantera in livskraftiga muslimer som inte hamnar i socialbidragsträsket?

Är det viktigare att några värmländska fårägare är rädda för vargen, än att svenskar är rädda för och utsätts för de muslimer som hamnat i utanförskap och i sin kriminalitet härjar i förorterna?

Är det viktigare hur ett tiotal vargar ska avskjutas, än att jaga och lagföra kriminella muslimska gäng?

Är det viktigare i vilka landskap vargstammen ska få ströva fritt, än att muslimska kriminella gäng ska rekrytera i fler och fler städer över hela landet?

Är det viktigare att debattera vargskräck och varghat än muslimskräckens och muslimhatets orsaker?

Är det viktigare att diskutera 20 vargars naturliga revir, än kulturkrockarna mellan tusentals svenskar och tusentals muslimer?

Är det viktigare om en handfull inplanterade vargar kommer från Finland eller Ryssland, än vilka länder tiotusentals muslimska migranter anländer genom betald illegal flyktingsmuggling?

Är Sverige det naturliga reviret för vargen som då slår ut gårdsfår? I så fall borde väl frågan om Sverige är det naturliga reviret för muslimen också diskuteras, och om religiösa sharialagar ska slå ut demokratin.


Vi byter gärna ut 20 kriminella muslimska värstingar från Rosengård mot 20 värmländska vargar som river får.

/Trött på proportionslösa vargdebatter i riksdagen.


Läs mer om 2000-talets viktigaste politiska fråga i Sverige, vargstammen:
I

Inga kommentarer: