2009-06-07

Genmäle från Rosengårds (s)-ordförande15 mars 2009 berättade bloggen Muslimska Friskolan hur ordföranden för Rosengårds socialdemokrater, Adrian Kaba, festade till:
Adrian Kaba läser bloggen Muslimska Friskolan och har svarat på kritiken. Hans mejl till bloggen Muslimska Friskolan publiceras nedan i sin helhet:


"För kännedom‏

Från:
Adrian Kaba (adrian_kaba@yahoo.se
)

Skickat:
den 16 mars 2009 01:13:08
För din och förhoppningsvis dina läsares vetskap så var det ingen i vårt sällskap (vi var tre privata vänner, och inte bara med utländs bakgrund. Vår småländske vän Jocke var en av de som inte passade in i din lilla värld) som beställde in champagne.


Roulletebordet spelade en av mina vänner på. Själv sysslar jag inte med denna form av primitiva nöje. Sitta på någon soffa var det inte tal om, utan en cider var det som dracks från baren. Knappast någon "inerstadsfestande" Du börjar närma dig något som liknar några former av desperata och lögnaktiga förtal. Kul att några av era vänner med stor sannolikhet verkar vara stammisar på en festbåt som inte har en sådan lyxig klientel som man kan tro när båten speglade Malmös befolkning i övrigt. Stolt över Malmös jordnära uteliv och att den även gäller killar och tjejer från Rosengård.


Mvh Adrian Kaba"

Inga kommentarer: