2009-06-07

SSU firade nationaldag i kriminell moské
"2009-06-06

SSU slutspurtar i Helsingborg och MalmöSSU-bussen besökte Helsingborg och Malmö under de sista dagarna inför valet. Kampanjen i Skåne inleddes under fredagen med flygbladsutdelning och torgmöte i Helsingborg och fortsatte sedan med nattöppen valstuga på Gustav Adolfs torg i Malmö. Under lördagen fortsatte kampanjen med flygbladsutdelning i Rosengård centrum samt besök av karnevalen i Kirseberg.


SSUarna passade också på att fira nationaldagen vid Malmö moské i Rosengård. Det var en härlig avkoppling att delta i firandet och uppleva all musik och dans som programmet innehöll. Sedan fortsatte kampanjandet i centrala Malmö med flygbladsutdelning vid valstugan och tal av SSUs förbundsordförande Jytte Guteland och riksdagsledamoten Marie Granlund från Malmö.


SSU fortsätter att kampanja ända fram till dess att vallokalerna stänger. Många valsedlar och information skall delas ut och många dörrar skall knackas för en förändring i Europaparlamentet."Källa, nyheter från SSU lördag 6 juni 2009:Inga kommentarer: