2009-06-30

Trelleborgs Allehanda gillar inte bloggar om muslimska skolveckanTrelleborgs Allehanda är knähund till islamorganet Sydsvenskan. De båda tidningarna har samma server och layout samt plagierar och publicerar varandras artiklar. I artiklarna om den muslimska skolveckan utelämnade Trelleborgs Allehanda bloggarnas efterforskningar, lurade sina läsare och förolämpade bloggarna som främlingsfientliga. Förolämpning är ett brott.


Den senaste veckan har Trelleborgs Allehanda i förklädnad av Sydsvenskans server nästan dagligen besökt bloggen Muslimska Friskolan för att spionera på vad som står där om den muslimska skolveckan i Trelleborg, som kanske inte var planerad på Östra skolan:Idag fick bloggen Muslimska Friskolan följande mejl från Trelleborgs Allehanda:


"artikel‏

Skickat:
den 30 juni 2009 14:23:24


Hej!

Du har publicerat en av våra artiklar på din blogg, med reporterns byline. Det är absolut inte ok för vår del. Jag vill att artikeln och reportens namn omedelbart tas bort.

/Magnus Aspegren
Nyhetschef,
Trelleborgs Allehanda"Svaret från bloggen Muslimska Friskolan ges här:


Trelleborgs Allehanda har publicerat förolämpningar samt förvridet fakta och syftat indirekt bland annat på denna blogg. Det är absolut inte ok för bloggens del. Bloggen vill att förolämpningarna omedelbart tas bort.


Varför intervjuar Trelleborgs Allehanda inte någon förstahandskälla och reder ut historien journalistiskt, i stället för att ägna tid åt att kontakta och gnälla på bloggar? Gör journalistik på er arbetstid och skriv färdigt historien! Eller skriv en ny artikel om det verkliga glädjebudskapet och segern. Här får Trelleborgs Allehanda ett gratis tips på rubrik:


Hurra! Det blir ingen muslimsk vecka på Östra skolan i Trelleborg


Inga kommentarer: