2009-06-16

Religionslärare viker ut sig"Samtidigt som rektorn, 53 år, är skolans högste ansvarig och skolans ansikte utåt är han aktiv i flera sexgrupper offentligt. "Multiple orgasms", "Vi som är sexgalna", "Sleeping", "Efter sex mys!", "All sexy bikinis 4U" är några av dem. Han är även medlem på sexdejtsajter.


Rektorn är en profil inom Luleås lokala näringsliv och entreprenörsvärld. Vid sidan om driver han ett företag som hyr ut karaoke- och musikutrustning. På skolan undervisar han också i religion och entreprenörskap."


Källa, Nyheter 24 måndag 15 juni 2009:"LULEÅ. Det är kris på Norrlands Entreprenörsgymnasium efter Nyheter24:s
inför elever och toppchefer inom det lokala näringslivet. Styrelsen är informerad och har startat en internutredning."


"– Det är högst olämpligt naturligtvis. Han kommer inte att uppfattas som en förebild när det är så pass avvikande beteende och det blir svårt för honom att utöva sin yrkesroll med den respekt en rektor måste ha för sitt arbete och för sina bekanta. För eleverna blir det både obehagligt och löjeväckande att se en person uppträda på det här sättet, säger hon till Nyheter24.


– Det är inte bara för att det är avvikande. Även om personers sexuella läggning är privat är det här ett utagerande och ett intrång i de här barnens liv. Att en rektor ska visa upp sig på det här sättet är ett tecken på gränslöshet, säger Weiss.


Rektorn har efter kontakt med Nyheter24 raderat vissa känsliga uppgifter på sin Facebookprofil. Skärmdumpar finns i bildspelet ovan."


Källa, Nyheter 24 tisdag 16 juni 2009:"Anders Karlsson, 53 år och rektor på Norrlands Entreprenörgymnasium skyltar med sin sexfixering för elever och näringslivstoppar."

Läs mer på bloggen Politiskt Inkorrekt:Hemsida för Norrlands Entrepenörsgymnasium i Luleå:
Inga kommentarer: