2009-06-30

Rosengårds stadsdelsordförande handlar på ICA MaxiRosengårds stadsdelsfullmäktiges ordförande är socialdemokrat. Han heter Andreas Konstantinides och är grek. Ikväll tisdag 30 juni 2009 handlade han på ICA Maxi vid Cypressvägen/Ystadvägen i Malmö.


Hemsida för affären:


Klockan 19.20 susade Konstantinides runt i affären i blå skjorta och svarta byxor. Han drog en rullkorg och höll högre tempo än de andra kunderna i mittengången mellan gröten och Johnny´s senap. Han for förbi utan att bloggen Muslimska Friskolan hann få någon intervju med honom. Å andra sidan har bloggen både träffat honom, mejlväxlat med honom och talat med honom flera gånger. Han brukar alltid ställa upp. Kul att Konstantinides delar samma favoritaffär som bloggen Muslimska Friskolan.


Men igår kväll 29 juni 2009 handlade bloggen Muslimska Friskolan även på City Gross i Rosengård. Hemsida för den affären:


Det intressanta är att Andreas Konstantinides bor på Ligustergatan 9 i en villa mitt emellan Ica Maxi i det välartade svenska området och Citygross i det muslimska Rosengård:


Det kanske är enklare för Konstantinides att undvika frågor från sina fattiga desperata muslimska väljare, om han väljer att handla i den vita medelklassbutiken ICA Maxi i villaområdet än om han handlar på City Gross i ghettot Rosengård?


Hemsida för politikern Andreas Konstantinides i Malmö stad:


Inga kommentarer: