2009-06-02

Hägglund (kd) träffar Rosengårds islamisterImorgon 3 juni 2009 ska kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund besöka Rosengård. Han besöker Al Nour kulturförening som fostrade två morddömda skolpojkar till islamister och gömde mordvapnet i denna källarmoské:
I
I
I
I
I
I
Bloggen Muslimska Friskolan fick ikväll 2/6 2009 ett samtal med Göran Hägglunds pressekreterare:
I
Petra Kjellarson, Pressekreterare hos Göran Hägglund
Telefon work 08-405 39 06
Mobiltelefon cell 070-646 21 12
I
Källa:
I
I
Hägglunds pressekreterare säger att hon självfallet ska ta upp internt om det är lämpligt att besöka mördarnas källarmoské i Al Nour kulturförening. Hon ska också förbereda för om det kommer frågor om valet av denna källarmoské. Pressekreterare Kjellarson ser det som bekymmersamt att det var så sent som i april 2009 som de båda muslimska pojkarna från Al Nour kulturförening dömdes för mordet på en homosexuell.
I
I
Bloggen har kontaktat Malmös tre tidningar, men de svarar alla tre att det är inte i läsarnas intresse om de skulle skriva att Hägglund besöker mördarnas källarmoské, där den ene mördarens far dessutom är ordförande och mordvapnet gömdes. Så händelsen och kopplingen ska tystas ner av media.
I
I
I
Göran Hägglund äter också lunch bland arbetslösa muslimer som betalas av skattemedel i ABFs projekt Trappan. Se tidigare bloggposter om ABFs Trappan:


Pressmeddelandet från regeringskansliet:


"Pressmeddelande 2 juni 2009

Socialdepartementet
Göran Hägglund besöker Rosengård


Onsdagen den 3 juni besöker socialminister Göran Hägglund Malmö och Rosengård. Syftet med besöket är att diskutera med kommun, föreningsliv, föräldrar och ungdomar om barn och ungas uppväxtvillkor. Media välkomnas att delta.

Program för onsdagen den 3 juni:

Kl. 09.00 Besöker Rädda Barnens musikprojekt med Pauli Gymnasium, Friisgatan 15 A, Malmö

Kl. 10.15 Träffar Malmö kommun och kommunalråden Katrin Stjernfeldt Jammeh och Kent Andersson, Stadshuset, August Palms Plats 1, Malmö

Kl. 11.45 Lunch tillsammans med kvinnor som deltar i projektet Trappan i Rosengård, med syfte att bli entreprenörer, Dickssons väg, Malmö

Kl. 13.00 Träffar föräldrar på förskola i Herrgården

Kl. 14.00 Möte med MKB, Alderfelts väg 3, Malmö

Kl. 15.30 Möte med ungdomar från bland andra föreningarna Unga i Malmö, Al Nour kulturförening, Libanesiska kulturföreningen och Grekiska ungdomsföreningen, Voughts väg 20, Malmö"Källor, pressmeddelande från regeringskansliet tisdag 2 juni 2009:Inga kommentarer: