2007-12-03

Diskussionsforum om muslimska friskolorSamarbetsorganet Sveriges Islamiska Skolor (SIS) har ett eget forum som startades i september 2006:


Medlemmarna släpptes in i februari 2007 och har nu i december 2007 över 2000 medlemmar:


Antalet nyregistrerade medlemmar är cirka 10 per dag. Men det är flera konstigheter med forumet. Enbart 19 medlemmar har postat fler än 2 inlägg. Nästan alla registrerade har inte postat något inlägg alls. Men det skumma är att majoriteten av medlemarna kommer inte från Sverige, utan från alla möjliga länder i världen som USA, Colombia, Virgin Islands, Canada etc.


Bloggen Muslimska friskolan blev nyfiken och registrerade sig för några månader sedan. Ännu har ingen bekräftelse på lösenordet sänts till e-postadressen. Vid registreringen mottogs för flera månader sedan följande besked:


"Välkommen till SIS Sveriges islamiska skolor

Spara detta meddelande för framtida behov.

Dina kontouppgifter:

Användarnamn:

Lösenord:

Ditt konto är för närvarande inaktivt, administratören måste aktivera det innan du kan logga in. Du kommer att få ett e-post meddelande när det är klart. Glöm inte ditt lösenord eftersom det är krypterat i vår databas och vi inte kan ge dig tillbaka det. Glömmer du ditt lösenord kan du registrera ett nytt som kommer att aktiveras på samma sätt som detta konto. Tack för att du registrerade dig.

Thanks, The Management"


Beskedet är utsänt av följande e-post för flera månader sedan utan att något hänt sedan dess. Det går inte att logga in på sidan och man får inget e-postbrev alls av:


Hos samarbetsorganisationen Sveriges Islamiska Skolor (SIS) med hittills 6 medlemsskolor gör man på förstasidan reklam för forumet till vänster på sidan som vem som helst kan bli medlem i:

Det är mycket synd om det första diskussionsforumet i Sverige om muslimska friskolor spammats. Det är ändå mer synd att det inte går att bli insläppt alls för seriösa deltagare som vill läsa inläggen och delta i diskussionen. Webbansvarig för sidan Sveriges Islamiska Skolor är säkert medveten om detta, men tar inte bort länken trots att forumet inte fungerar. Hoppas bara att det inte utgår några bidrag för att de har forumet eller används i reklamsyfte med formulering som att de har ett forum som får folk att mötas. Kontaktinformation till SIS som har hela sex siffror i postnumret:

SIS - Sveriges Islamiska Skolor. Kanelgatan 38, 4242 39 Angered. Tel: 031-3319622. Fax: 031:3319623. E-post: info@islamiskaskolor.se

Inga kommentarer: