2007-12-20

Sydsvenskan läser bloggen Muslimska friskolan varje dagSydsvenskan har nu i flera veckor i streck besökt bloggen Muslimska friskolan varje dag. Ofta läser Sydsvenskan bloggen Muslimska friskolan två gånger per dag, en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Sydsvenskan har dessuton bokmärkt bloggen Muslimska friskolan, för de går direkt in på bloggen utan att hitta hit via sökord eller länkar.


Så här ser det ut varje dag nuförtiden på Sitemeter:


"Muslimska friskolan
Domain Name: sydsvenskan.se ? (Sweden)
IP Address: 193.235.142.# (Sydsvenska Dagbladet AB)
ISP: Kungliga Tekniska Hogskolan
Time of Visit: Dec 20 2007 3:01:01 pm
Last Page View: Dec 20 2007 3:01:01 pm
Visit Length: 0 seconds
Page Views: 1
Referring URL
Visit Entry Page: http://www.muslimskafriskolan.blogspot.com/
Visit Exit Page: http://www.muslimskafriskolan.blogspot.com/
Out Click
Time Zone: UTC+1:00
Visitor's Time: Dec 20 2007 3:01:01 pm"


Alltid är det samma mönster. Någon från Sydsvenskan går via bokmärkningen snabbt in på bloggen två gånger per dag. Det märkliga är varför? Är det för att bloggen Muslimska friskolan skriver om samma avslöjanden om den muslimska friskolan som Sydsvenskan gör? Eller är det för att Sydsvenskan letar efter tips? Det kan inte vara för att Sydsvenskan är intresserad av det som står på bloggen, för det är så kort stund att de inte hinner läsa något. Kanske ser Sydsvenskan redan på senaste bloggpostens rubrik om det är något för dem eller inte.


Det skulle vara kul om Sydsvenskan berättar vad de söker efter i bloggen Muslimska friskolan. Även om Sydsvenskan flera gånger skrivit om det som står i bloggen Muslimska friskolan, så får den här bloggen aldrig någon credit för det. Det gör ingenting, för det viktigaste är att Sydsvenskan under hösten gjort ett utomordentligt arbeta med att bevaka och skriva om den muslimska friskolan Ögårdsskolan vid Islamic Center i Malmö:


Så God Jul Sydsvenskan önskar bloggen Muslimska friskolan!


Sydsvenskans artiklar om Ögårdsskolan, Islamic Center, rektorn Bejzat Becirov och biträdande rektor Ann-Louise Wallner samt dess imam Ayoub Chibli:Inga kommentarer: