2008-08-05

Muslimska elever gör ingentingSydsvenskan har idag en artikel där de uppmanar andra att ta efter två muslimska skolelever, som inte gör någonting och inte har något att göra:


"Tips: Ta efter tonåringarna
Av Hedvig Weibull

Först publicerad: 4 augusti 2008 23:30
Senast uppdaterad: 4 augusti 2008 23:30

Var har ni varit? Ingenstans. Vad har ni gjort? Ingenting. Om någon kan konsten att chilla och koppla av så är det tonåringen. Rosol Nahee och Donia Ihsan har råden till den som glömt hur man gör.

– När vi är lediga går vi ut och går. Det är roligt att kolla på folk inne i stan, säger Donia Ihsan. Tillsammans tar Rosol Nahee tar hon ofta turen in från Rosengård, via Möllan, Triangeln, bort till Gustav Adolfs torg och tillbaka."


Sydsvenskans illustrerande bild som visar hur de två muslimska skoleleverna inte har någonting att göra:


Källa, Sydsvenskan i papperstidningen tisdag 5 augusti 2008:


Tack Sydsvenskan för att ni visar fram sysslolösa muslimska skolelever från Rosengård, så att alla Sveriges ungdomar ska få inspiration till hur man lever ett meningsfullt liv. Artikeln är kanske värd en nominering till Guldspaden! Ty efter denna avslöjande artikel står det klart att det inte behövs fler projektpengar till Rosengård, när man har så kul genom att inte ha något att göra och inga pengar att göra något för. Härmed torde alla Rosengårds problem vara lösta.

Inga kommentarer: