2009-11-12

Islamic Center i brev till riksdagenDen berömde insändarskribenten Sandor Herold har sänt brev till socialdemokraten Luciano Astudillo i riksdagen, om de muslimska ankarbarnen i Vellinge. I brevet nämns Islamic Center:s.k ensamkommande‏flyktingBARN??


Från: Sandor ... (sandorherold@hotmail.com)

Skickat: den 11 november 2009 16.04Ja naturligtvis så var väl du snabbt framme och kritiserade Vellingeborna efter deras möte där man tydligen äntligen sade stopp för detta apspel som pågår med dom s.k ensamkommande flyktingbarnen. Det man har gjort i Vellinge är inget annat än ett friskt sundhetstecken på att nu får det vara nog med farser av detta slag som dessa s.k ensamkommande flyktingbarn och apatiska dito är..

Snart borde väl även du fatta att svenska folket har fått nog av alla parasiter som söker sig hit under flyktingstatus.

Att Vellingeborna inte vill att deras kommun skall förvandlas till samma invandrargetto och förpassas till ruinens brant som grannkommunen Malmö är deras rättighet och inget som du skall lägga dig i.

Innan du med din hycklarstämma börjar gasta om rasism och Gud vet vad så undrar jag hur många stackars ensamkommande flyktingbarn du har tagit emot i ditt hem?

Det vore väl en välgärning om något om du kunde rädda några av dessa stackars barn undan Vellingebornas inhumana och rasistiska hållning? Nu om någonsin så skulle du väl kunna bevisa att solidaritet, detta till leda använda ord inom ditt parti, har något av värde i sig.

På din feta riksdagslön så skulle du väl kunna öppna upp ditt hem för ett par av dessa stackare. Men om du nu mot förmodan skulle göra det så se till att du har köpt hem raklödder och rakblad. Dom flesta av dessa ensamkommande flyktingbarn har nämligen en begynnande stark skäggstubb. Du kan ju även sjunga reklamramsan från ett känt företag inom rakbranschen: Gilette, all a man can get!

Förresten så blev tydligen din polare på Islamic Center dömd för skatte- och bokföringsbrott.


Sandor Herold

Inga kommentarer: