2009-11-06

Rekordfå besökare i moskénIslamic Centers VD Bejzat Becirov dömdes i tisdags den tredje november 2009 för bokföringsbrott i Malmö tingsrätt. Brottsplats var den stora moskén i Malmö.


Resultatet märks direkt. Idag fredag den sjätte november 2009 var besökarna till moskén färre än vanligt. Bloggen Muslimska Friskolan besökte moskén klockan 19 ikväll 6/11 2009. En ensam taxi väntade på vägen utanför. På parkeringsplatsen fanns knappt några bilar. Visserligen kommer de flesta till fredagsbönen några timmar tidigare. Men tidig kväll brukar det ändå vara en del besökare.


Det var tänt i moskén, men jalousiet var neddraget som vätter mot Jägersrovägen i söder. I den muslimska friskolan Ögårdsskolan var ett klarrum mot skolans gräsplan fortfarande tänt, då någon glömt släcka efter sig.


Det är uppenbart att kollekten kommer att minska framöver till församlingen när besökarantalet sjunker. Det synes som om församlingsmedlemmarna vänder sin kriminelle VD ryggen och i växande skara överger Islamic Center.

Inga kommentarer: