2010-08-24

Ögårdsskolan lurar föräldrarna

Islamic Center med den stora moskén i Malmö driver den muslimska friskolan Ögårdsskolan. Men skolan ljuger på hemsidan för att lura föräldrarna.

Ögårdsskolans hemsida framhålls:

" - Vi strävar efter att inte ha mer än 20 elever per klass. Detta innebär en bättre kontakt med varje elev och en bättre undervisning."

Källa:
http://www.ogardsskolan.se/Html/verksamhet.html

När listorna över de nya ettorna för höstterminen 2010 kom fram, var det fler än 20 elever i båda klasserna (23) och flera stod på väntelista. Något tal om att minska klasserna accepterades inte. Pengar och åter pengar stavas orsaken.

Det finns väldigt störda elever höstterminen 2010 precis som tidigare läsår. Föräldrarna vägrar testa barnen för ADHD, DAMP och andra bokstavsstörningar. Ingen hjälp ges överhuvudtaget till lärarna. I de flesta fall är lärarna vanliga svenskar, inte muslimer eller invandrare. Lärarna får kämpa och försöka hålla ordning på dårarna medan de skall försöka lära de mindre störda något. Totalt hopplöst. Ingen vågar naturligtvis säga något öppet till gamle rektor Bejzat Becirov. Ty Becirov vill inte ha några konflikter i sin skola utan bara tjäna pengar och låtsas vara en god muslim.

Uppropet igår måndag 23 augusti 2010 skedde förresten som vanligt i moskén. Det hade varit intressant att se reaktionerna om uppropet i stället skett i kyrkan.

Sedan är det som vanligt med bråk på raster och rena kriget på skolbussarna. Inga elever som sitter stilla på sina platser där inte.

Inga kommentarer: