2010-08-09

Talesman för stormoskén sympatiserar med terroristerOsama Al-Rayyes är talesman för den islamistiska stormoské som ska byggas i Malmö. Nu kommer det fram att hans bror arbetar i Gaza för Palestina. Det är så nära Hamas man kan komma. Osama Al-Rayyes uttalar sig följdriktigt också positivt om terrorstämplade Hamas. Vidare lägger Osama Al-Rayyes skulden för konflikten i Gaza på de demokratiska länderna USA och Israel. Är det sådana som Osama Al-Rayyes vi vill se bygga en ny stormoské i Malmö?


"Njurspecialisten Osama al-Rayyes är född och uppvuxen i Gaza. Han skyller konflikten på USA, Israel och en utbredd korruption inom Fatah."

Bild på Osama Al-Rayyes:

"Osama al-Rayyes ser det som solklart att USA och Israel bär huvudansvaret för våldsutbrotten:

– De stöttade inte president Mahmud Abbas tillräckligt. Han försvagades. Därför saknar folket i Gaza den respekt för Abbas som vi hade för Yassir Arafat, säger han.

– En av mina bröder jobbar för den palestinska myndigheten i Gaza. Han har inte fått lön på flera månader. Det skapar otålighet.

Enligt Osama al-Rayyes har befolkningen i Gaza retat sig allt mer på Fatah när bristen på el, mat, vatten och bensin ökat. Korruptionen irriterar."


Källa, Sydsvenskan 19 juni 2007:"Islamiska Trossamfundet har köpt ett grönområde nära Östra kyrkogården i Malmö"

"Grannarna till ett nytt islamiskt center i Malmö vill stoppa bygget."

" - Det finns ju så många olika islamska grupper. Och man har har ju sett hur de bråkar med varandra i andra länder, med vapen och sprängmedel."

"Osama Al-Rayyes, talesman för det nya centret"


Källa, SVT Sydnytt 3 augusti 2010:


Inga kommentarer: