2010-08-30

Svartklubb i Turkiska Huset


Turkiska Huset på Norra Grängesbergsgatan 16 i Malmö innehåller en svartklubb för invandrare som saknar alkoholtillstånd och bygglov för föreningsverksamhet:


"Montenegro är den nya föreningen om öppnat i Sverige, närmare bestämt i staden Malmö.
Med sina många medlemmar i arbetet med bara ett par månader.

Kluben som underhöll unga som gammla med olika uppdrag och evenemang med kända pop personer från hela FDYUGE! Kluben har inga nationella eller etniska beskrivelse..medlemmer med olika nationalitet! Kluben ger en möjlighet för att ha kul i en mycket trevlig atmosfär och ambient!

Arbetet i klubben och den verksamhet kluben driver som följer det större information lite senare.!


Mobilnummer och information 0737-360486

adressen: NORRA GRÄNGESBERGSGATAN 16"

"BLACK& WHITE PARTY
Plats: Klub Montengero Norra Grängebersgatan 16 Malmö
Tid: den 18 juni 2010 22:00"

KLUBMONTENEGRO The Balkan Way
- Gratis Drinkar Till De 20 Första!!!!
18+ gratis Intrade
ULAZ BESPLATAN


Källa, facebooksida för svartblubben KLUBMONTENEGRO:


Bild på drinkar och danstillställning hos svartklubben Klub Montenegro:
"BALKAN PARTY / THE BALKAN WAY
BLACK & WHITE PARTY / BLACK & WHITE KLÄDSEL
22.00-03.00
Info: 0722 85 66 29
PETAK 25 JUNI & LÖRDAG 26 JUNI 2010
Ulaz Besplatan"

Källa:


"Datum: MALMÖ: Subota: 15.maj
Plats: Diskoteka Montenegro
Adress: Norra Grängesbergsgatan 16, Malmö

Entré: 200kr
Ålder: 18år
Tid: Vrata otvaraju u 21.00

Telefon: 0765550397
Web: klubbmontenegro.tk"

Källa:


Klub Montenegro har nu haft flera partyn som helt saknar tillstånd. På en sida uppges att inträdet är gratis och enligt en annan sida kostar entrén 200 kronor. Det är märkligt att det muslimska Turkiska Huset innehåller en svartklubb där spriten flödar, eftersom alkohol förbjuds i Koranen.


Bloggen Muslimska Friskolan får en intervju med svartklubben Klub Montenegro. En av personerna som står med sitt telefonnummer bakom klubben vägrar uppge sitt namn. Hon vill inte heller svara på om klubben har alkoholtillstånd. Hon bekräftar att Klub Montenegro finns i Turkiska Huset på Norra Grängesbergatan 16 i Malmö. Hon säger att det snart är dags igen tidigt i höst med nästa tillfälle för Klub Montenegro.


Bloggen Muslimska Friskolan har även intervjuat flera företagare som har sin verksamhet på Norra Grängesbergsgatan 16. De berättar om svartklubben och vittnar om daglig verksamhet i Turkiska Huset. Företagarna säger direkt att det är en svartklubb i byggnaden.


Vecka 35 2010 har bygglovsenheten på stadsbyggnadskontoret upprättat ett ärende om olovlig verksamhet på Norra Grängesbergsgatan 16. Juristen Johan Fritz har motvilligt tagit emot en anmälan. Han skyller på politikerna och vill att det socialdemokratiska byggkommunalrådet Anders Rubin tar på sig ansvaret. Om inte han, så oppositionspolitikerna. Juristen Fritz säger att de har flera hundra ärenden. Han ser ett problem med att dokumentera de som bryter mot bygglovet. Fritz har själv ingen aning vad lokalerna har bygglov för.


Anders Rubins politiske sekreterare Jan Andersson undrar varför Fritz skjuter över problemet till politikerna. Men Andersson ska ta upp både den olovliga verksamheten i Turkiska Huset på dagtid samt svartklubben Klub Montenegro med Anders Rubin.


När ska olagligheterna på socialdemokraternas svartklubbsgata upphöra?
Inga kommentarer: