2010-08-29

M valkampanjar på brottsplatsen Islamic Center


Bara moderaterna får muslimernas röster bryr de sig inte det minsta om att VDn för den stora moskén i Malmö dömts för bokföringsbrott. Riksdagspartierna älskar brottsplatsen Islamic Center, vilket framgår av följande moderatblogg:


"Kampanj vid Islamic Center


Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder från fredagens kampanj på Islamic Center här i Malmö. Med början av ramadan var fredagsbönen välbesökt och vi fick många uppmuntrande kommentarer och trevliga samtal!

Fotograf var Göran Wiberg.

Göran, Mohammad, Lena, Linda och jag:

Jag, Linda, Mohammad och Lena:


Källa, riksdagskandidaten Josefin Malmqvists moderatblogg 17 augusti 2010:


Moskéledare dömd för bokföringsbrott:


Josefin Malmqvist har varit ordförande för världens äldsta student-vinförening i Oxford. Hon bor i Malmös rikaste stadsdel Fridhem, i detta lyxhus nära stranden, som ligger så långt borta från muslimer man kan komma i Malmö:Rösta på Josefin Malmqvist så kan hon berätta vilket vin du inte har råd med, och den kriminella moskén vid Islamic Center får fortsatt uppmuntran!


Josefin Malmqvist på Beritta Gurrisgatan 15 i Malmö:

Josefins pappa Johan Malmqvist var VD för Riggen som Malmö tingsrätt försatte i konkurs efter en förlorad skattetvist om 35 miljoner kronor, samt VD för Scandorama dit Ekobrottsmyndigheten sände poliser på skatterazzia:
I
I
"Skatteverket kräver Johan Malmqvist, Scandoramas tidigare ägare och vd, på 3,5 miljoner kronor i extra skatt. Enligt myndigheten har Malmqvist under flera års tid tagit emot provisioner som han inte tagit upp i sina deklarationer.

MALMÖ. Det var för drygt ett år sedan som Ekobrottsmyndigheten stormade in på reseföretaget Scandoramas huvudkontor i Malmö och beslagtog bolagets bokföring.

Anledningen var ett tips om att ägaren och vd:n Johan Malmqvist tagit emot hemliga provisioner från restauranger runt om i Europa."


Källa, Sydsvenskan 27 april 2010:
http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/article831190/Scandoramas-forre-agare-kravs-pa-35-miljoner.html


"Domstolen går på Skatteverkets linje. Johan Malmqvist, Scandoramas tidigare vd, får inte anstånd med att betala skatt på de provisioner han ska ha fått från utländska krögare. Nu måste han betala 2,4 miljoner."

Källa, Sydsvenskan 11 juni 2010:
http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/article898406/Malmqvist-ska-skatta-24-miljoner.html


http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/article77455/Resejatte-i-konkursaffar-for-att-undvika-skatt.html

http://www.toni-schonfelder.com/pdf/20090302-1.pdf

http://www.ratsit.se/BC/ReportSmall.aspx?ID=GEl4veI3eXvT7XSJC0LuaiY7P7R6pGvQGGab0aaLwqs

Inga kommentarer: