2010-08-31

Valsabotage mot SD


Valsabotaget mot Sverigedemokraterna inleddes redan idag, tisdag 31 augusti 2010. Dagen innan förtidröstningen 1 september, har Malmö stadsbibliotek lagt ut valsedlarna i sin entré. Biblioteket struntar dock i uppsynen över förtidsröstningen de är satta att sköta.

Först försvann alla valsedlarna för SD till riksdagsvalet. En halvtimme senare var samtliga valsedlar för SD försvunna, även för kommun och landsting. Alla de andra partiernas valsedlar fanns kvar. Eftersom det var dagen innan det går att förtidsrösta har den eller de som tagit SD:s valsedlar inte haft för avsikt att gå in i ett valbås och lägga dem i valkuvert. Orsaken kan endast vara uppsåtligt valsabotage.

Stadsbibliotekets personal var likgiltiga inför valsabotaget. Personalen förklarade att de fyller på när valsedlar tar slut. Men det är lögn, för det struntade personalen i att göra.

I Ilmar Reepalus muslimska stad Malmö har valsabotörerna alltså redan satt igång för att tysta islamkritiska partier. Men så har ju redan halva Malmös svenska befolkning de senaste decennierna ersatts med invandrare. Resultatet har blivit massarbetslöshet, kraftig ökning av kriminalitet, stort bidragsberoende, kommunalt utjämningsbidrag och stor otrygghet med våld och rån framförallt mot de svenskar som inte kunnat flytta från staden.


Läs mer om valet i Sverige 2010 som inte är demokratiskt och kräver valobservatörer:

http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/valobservatorer-nobbar-det-svenska-riksdagsvalet_5227261.svd


Inga kommentarer: