2010-08-16

20 invandrarungdomar rånade 3 svenska ungdomar


Tre femtonåriga killar satt i lugn och ro under en järnvägsviadukt på Inre Ringvägen i Malmö i går kväll söndag 15 augusti 2010. Två killar kom fram och bråkade med dem. Därefter försvann de och kom tillbaka med 20 kompisar. Sedan misshandlade, sparkade och rånade de 20 de stackars tre femtonåringarna:


"Killarna försvann efter ett tag, men kom snart tillbaka med runt tjugo kompisar, enligt polisanmälan. De ska ha sparkat och slagit flera av femtonåringarnas kompisar samt tagit tonåringarnas mobiltelefoner."


Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan måndag 16 augusti 2010:



90 procent av alla ungdomsrån i Malmö utförs av invandrare. 90 procent av offren är etniska svenskar. Den som kontaktar polisen och ber få ut signalement finner med största sannolikhet att det var tjugo invandrarungdomar som rånade tre svenska ungdomar. För vilka svenska ungdomar springer hem och hämtar tjugo kompisar? Inga. Inre Ringvägen ligger vid Rosengård i Malmö. När såg du sist etniskt svenska ungdomar råna invandrarungdomar? Förmodligen har du aldrig sett eller ens hört talas om det.


Dessa kriminella äckel är elever i skolorna i Malmös invandrartäta stadsdelar. Folket som röstar på riksdagspartierna har importerat hit deras föräldrar som oftast ljugit sig till Sverige. Som tack för att de fått stanna rånar deras barn svenska ungdomar. Vad annat kan man förvänta sig när föräldrarna plundrar Sveriges ekonomi med sitt bidragsberoende?


Inga kommentarer: