2010-04-19

Hells Angels och muslimska friskolor rekryterar unga

3-D tegning af det kommende kulturcenter med dertilhørende moské på Vibevej.
Tegning: Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning.I Danmark ska Hells Angels ungdomsrekrytering konkurrera med muslimska friskolors och moskéers rekrytering av unga radikala muslimer:


"Og netop de to stormoskeer som skal bygges i København vil tiltrække flere vrede unge mænd. Ikke alene vil byggeriet, som måske er finansieret af Iran, signalere at Islam har sejret over danskerne, men de vil også blive? Hellige? steder, hvor de unge radikaliseres og rekrutteres til hellig krig."

"Men HA er nu også gået i gang med at rekruttere yngre kandidater, til stor forsagelse for landets politikere. Skægt nok er det ofte de samme politikere som i deres multikulturelle forstyrrelse, bifalder rekruttering til verdens største antikdemokratiske bevægelse, Islam.

Gennem muslimske friskoler, koranskoler, moskeer, islamiske særhensyn og rabiate Imambesøg rekrutteres unge mennesker til det endelige opgør mod dansk kultur og demokrati. HA og Jønke kan næppe leve op til Muhammads rekruttering..... blot for at få propositionerne på plads."


Källa, Albertslund Posten 6 april 2010:
http://albertslund.lokalavisen.dk/-if%c3%83%c2%b8lge-lau-/20100406/laeserbreve/100409942/1003

Inga kommentarer: